Wie zijn wij

Het Bedrijf

Solar Constructs is reeds 16 jaar een belangrijke speler op de markt van zonne-installaties. Door de stijgende vraag naar hernieuwbare energie, kunt u ook reken op Solar Constructs voor een verkoeling tijdens de steeds warmer wordende zomers. Maar ook voor verwarming via warmtepompen.

Solar Constructs heeft een eigen studiedienst die U kan begeleiden in uw project. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, kunnen wij U door onze jarenlange ervaring raad geven tot het realiseren van uw droomproject. Met oog voor detail, precisie, comfort en budget zijn wij voor U de ideale partner voor groene energie. Naast woningen kan U ook terecht bij ons voor hernieuwbare energie van uw winkel of kantoor.

Daarom is Solar Constructs uw referentie voor vaklui, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hernieuwbare energie van de beste kwaliteit. Constant begeleiden wij onze klanten in het realiseren van geslaagde projecten. Naast een volledig aanbod bieden wij u ook een uitstekende service en een prima dienst na verkoop.

Solarconstructs Renewable Energy

De waarden en doelstellingen van Solar Constructs

Waarden

Wij gaan prat op onze vakkennis en delen die graag – in alle openheid – met onze klanten. Solar Constructs heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en probeert die altijd om te zetten naar eerlijke en snelle dienstverlening.

Ons streefdoel? Uw tevredenheid!

Solar Constructs - Waarden
Solar Constructs Tevreden Klanten

Doelstellingen

Solar Constructs beoogt een tevreden klantenbestand.

  • Solar Constructs streeft een open bedrijfscultuur na voor zowel personeel als klanten, met scherp oog voor alle groene trends en marktevoluties betreffende ‘groene energie’.
  • Solar Constructs geeft haar medewerkers de kans zichzelf te ontplooien binnen het bedrijf door middel van opleidingen.
  • Solar Constructs ijvert voor een open communicatie in alle bedrijfsprocessen, vanop de werkvloer tot bij de klant. De klant moet de betrokkenheid van elke medewerker voelen.
  • Solar Constructs wil een antwoord bieden op de verwachtingen van de klant die steeds meer aandacht besteedt aan milieubeleid.

 

Eindeloze hoeveelheden energie, helemaal gratis !