Bezorg uw klanten een optimale winkelervaring

Winkels hebben vaak nood aan aangepaste airconditioning installaties, de ruimtes zijn vaak groter dan een standaard woning en de deuren gaan vaak open en dicht. Heeft u een bakkerij, beenhouwerij, boetiek, kledingzaak of andere zaak? Geen probleem want met Solar Constructs Cooling als partner kan u voor elke type zaak de aangepaste airco laten installeren. Zo vermijd u dat uw klanten snel weer naar buiten lopen.

Een flexibele oplossing voor elke winkel

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor één ruimte of een systeem voor uw hele winkel.
Solar Constructs Cooling bied u een oplossing op maat.

Monosplit Warmtepompen

Monosplit

Een split-systeem is het meest gebruikte warmtepompsysteem. De mono-split wordt gebruikt om 1 ruimte te koelen of te verwarmen. De binnenunit wordt aangesloten op één buitenunit, op die manier vormen de binnen-en buitenunit 1 geheel. De mono-split is uitermate geschikt in zowel nieuwbouw als renovatie. Er wordt met compacte binnenunits gewerkt die weinig ruimte nodig hebben.

Multisplit Warmtepompen

Multisplit

Met een multi-split systeem kunnen meerdere ruimtes gekoeld of verwarmd worden. Dit gebeurt door een individuele bediening per binnenunit. Verschillende binnenunits kunnen aangesloten worden op één buitenunit, naargelangd de inplanting en het gevraagde koel en/of verwarmingsvermogen. De multi-split is eveneens geschikt in zowel nieuwbouw als renovatie. Er wordt met compacte binnenunits gewerkt die weinig ruimte nodig hebben.

Soorten Warmtepompen – Airco

Wandmodel

Het wandmodel kan door zijn geringe afmetingen en verkeerswitte behuizing (RAL 9016) in kunststof onopvallend gemonteerd worden in elke ruimte. De lucht wordt aangezogen aan de bovenkant via een groot luchtaanzuigrooster waarachter een meertraps filtersysteem geplaatst is dat vuil, geuren en bacteriën kan tegenhouden. De luchtuitlaat vindt onderaan op de voorkant plaats, via een luchtgeleidingslamel. Een motorisch bediende lamel voor de verticale en horizontale luchtrichting kan afzonderlijk ingesteld worden via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening of kan in de ´auto swing´ modus gebruikt.

airco-wandmodel
Airco Vloermodel

Vloermodel

Het vloermodel kan door zijn compacte afmetingen en verkeerswitte behuizing (RAL 9016) in kunststof onopvallend gemonteerd worden in elke ruimte. De lucht wordt aangezogen aan de voorkant via een groot luchtaanzuigrooster waarachter een meertraps filtersysteem geplaatst is dat vuil, geuren en bacteriën kan tegenhouden. De luchtuitlaat bevindt zich naar keuze onder- of bovenaan op de voorkant en maakt hierbij gebruik van twee luchtgeleidingslamellen. De motorisch bediende lamellen voor de verticale luchtrichting kunnen afzonderlijk ingesteld worden via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening of kunnen in de ´auto swing´ modus gebruikt worden.

Plafondmodellen

Het plafondmodel kan door zijn geringe afmetingen en verkeerswitte behuizing (RAL 9016) in kunststof onopvallend gemonteerd worden op of in elk plafond (gedeeltelijk verzonken plafondmontage). De lucht wordt aangezogen aan de onderkant via een groot luchtaanzuigrooster waarachter een uitwasbare, duurzame filter geplaatst is. De luchtuitblazing vindt plaats aan de voorkant via een combinatie van verticale en horizontale luchtgeleidingslamellen. De motorisch bediende lamellen voor de driedimensionale luchtrichting kunnen afzonderlijk ingesteld worden via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening of kunnen in de ´auto swing´ modus gebruikt worden..

Airco Plafondmodel
Airco Casettedmodel

Cassettemodel

Het cassettemodel kan door zijn rastermaat en verkeerswitte (RAL 9016) behuizing in kunststof onopvallend ingebouwd worden in verlaagde plafonds, met het tussenpaneel zelfs indien zeer weinig ruimte beschikbaar is. De lucht wordt aangezogen aan de onderkant via een groot luchtaanzuigrooster waarachter een uitwasbare, duurzame filter geplaatst is. De luchtuitlaat vindt plaats via drie of vier luchtuitlaatopeningen aan de zijkanten van de afdekplaat, door middel van motorisch aangedreven luchtgeleidingslamellen. De luchtgeleidingslamellen voor de horizontale en verticale luchtrichting kunnen individueel ingesteld worden met de meegeleverde infrarood-afstandsbediening of in de ´auto swing´ modus gebruikt worden.

Kanaalmodel lage druk

Dit compact kanaalmodel combineert een flexibele installatie om het toestel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en heeft een stille werking. Deze modellen kunnen geïntegreerd worden in het interieur.

Airco Kanaalmodel
Airco Kanaalmodel

 

Eindeloze hoeveelheden energie, helemaal gratis !

 

De voordelen van een warmtepomp

Verwarmen met een warmtepomp biedt vele besparende voordelen:

  • een hoog rendement door een laag verbruik
  • zowel verwarmen als koelen
  • heel bedrijfszeker, want vertrouwde technologie
  • onderhoudsvrij
  • gaat lang mee
  • spaart het milieu, emissievrij
  • geen schouw nodig in huis
  • bij nieuwbouw een hele besparing
Bespaar op uw energie factuur